Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vaccinul împotriva COVID-19 a ajuns şi la Ineu; cine au fost primii vaccinaţi

Vaccinul împotriva coronavirusului a ajuns astăzi şi la Ineu. Primii vaccinaţi au fost Monica Mang, managerul Spitalului Orășenesc Ineu şi dr. Mihai Dudea, coordonatoulr centrului de vaccinare.

Vaccinul împotriva COVID-19 a ajuns şi la Ineu; cine au fost primii vaccinaţi
Comentează 0

„Am așteptat cu emoție și speranță această zi. Dacă în urmă cu ceva timp spuneam că nu zăresc luminița de la capatul tunelului odată cu apariția vaccinului am văzut luminița mult așteptată. Vaccinul împotriva noului coronavirus SARS CoV-2 a primit la finele anului 2020 toate aprobările necesare din partea instituțiilor medicale abilitate după ce cercetătorii din întreaga lume au lucrat la fabricarea acestui vaccin. În momentul de față din informațiile existente este un vaccin sigur și o modalitate de a ajunge la o viața normală.

Decizia de vaccinare a fost a mea personală, trebuie fiecare dintre noi să fim responsabili, să cântărim cu atenție beneficiile și riscurile și să decidem în consecință. Trebuie să înțelegem că prin acest proces organismul creeaza anticorpi contra virusului și este o șansă extraordinară de a nu permite îmbolnăvirea.

Sfatul meu pentru populație este ca fiecare să se informeze corect, din surse sigure și să ia cea mai bună decizie pentru el și pentru familiile lor”, susţine Monica Mang, managerul Spitalului Orăşenesc Ineu.

Foto: Facebook PINEUAR

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite