Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

U.V.V.G. ÎN MAROC

 U.V.V.G. ÎN MAROC
Comentează 0

Turneul de promovare a U.V.V.G. Arad în țările Africii de Nord a continuat cu participarea delegației noastre la două târguri educaționale în Maroc: Rabat și Casablanca.

În prima zi, în Rabat, la International Education Fair, U.V.V.G. a fost prezentă alături de alte 18 universități din România, Cipru, USA, Irlanda, Rusia și Turcia. Echipa noastră a primit vizita doamnei Cătălina-Iuliana Pînzariu, consul general al României în Maroc, a doamnei Mariela-Alexa Nica, ministru plenipotențiar al României în Maroc, a domnului Ellorhaoui Hassan, consul onorific al României în Marrakech, și a dlui. prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor din România. A doua zi, activitățile au continuat în Casablanca, la târgul educațional organizat de Flexy Class Global Education împreună cu Consiliul Național al Rectorilor din România.

În a treia zi, delegația U.V.V.G., împreună cu reprezentanții altor universități au vizitat cea mai mare universitate din Casablanca : Universitatea Hasan II, instituție cu care avem parteneriate de colaborare în derulare, care au dus la schimburi de experiență între cele două instituții de învățământ superior. Cu această ocazie au fost stabilite ultimele detalii ale vizitei dnei profesor Zakia Benhida, la U.V.V.G. Arad.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad continuă trendul internaționalizării, astfel că, la examenele de admitere, vor fi așteptați foarte mulți viitori studenți străini, de pe patru continente, pentru a intra în familia U.V.V.G.. Împreună putem aduce schimbarea acolo unde este necesară, de la acceptarea diferențelor dintre oameni și culturi până la necesitatea învățării limbilor străine, atât pentru a lega punți de comunicare cu oameni de pe alte meleaguri cât și pentru a continua să ne dezvoltăm ca oameni, ca societate.

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2023-2024!!!

Din data de 3 aprilie 2023, am dat startul înscrierilor la toate specializările U.V.V.G., pentru absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat, la următoarele facultăți:

MEDICINĂ  https://www.uvvg.ro/facultatea-de-medicina/ 

FARMACIE https://www.uvvg.ro/facultatea-de-farmacie/

STOMATOLOGIE https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stomatologie/

ȘTIINTE JURIDICE (DREPT) https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-juridice/

ȘTIINȚE ECONOMICE, INFORMATICĂ ȘI INGINERIE

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/

ȘTIINȚE SOCIO-UMANE, EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-socio-umane-si-educatie-fizica-si-sport/

Înscrierile pentru anul universitar 2023-2024 se realizează PE PLATFORMA ONLINE https://admitere.uvvg.ro .

Calendarul de admiteri se poate consulta la linkul de mai jos :

https://admitere.uvvg.ro/articol/4/calendarul-general-al-admiterii-2023

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite