Vremea Romania, Arad 6°C

Stiri Arad

UTA vs. Călăraşi, în reeditarea barajului de promovare

UTA vs. Călăraşi, în reeditarea barajului de promovare
Comentează 0

În vara acestui an UTA se califica în turul 2 al barajului pentru promovare, în dauna celor de la Dunărea Călăraşi. Mâine (ora 15) are loc reeditarea acelor dueluri, de data aceasta într-un nou sezon al ligii secunde. Un meci în care noul antrenor al UTA-ei, Laurenşiu Roşu speră să îşi treacă în cont primul succes în alb-roşu, după ce, săptămâna trecută, echipa sa a pierdut fără drept de apel la Satu Mare.

”Copil a fost răcit, a avut febră, nici azi nu s-a antrenat, să vedem cum se simte mâine. Burlă e suspendat o etapă, revine Manea, a revenit și Andor, săptămâna trecută avea probleme la mușchii abdominali. În rest, suntem OK. Împreună cu conducerea și staff-ul tehnic, ne consultăm, încercăm să găsim soluții, dar suntem într-o perioadă în care pot veni doar jucători liberi. Mai e puțin până la vacanța de iarnă, vom vedea în decembrie. Căutăm cât mai multe informații. E clar că mai avem nevoie să întărim unele posturi. Acum mă concentrez pe ce am de făcut la echipă zi de zi, las în plan secundar alte treburi”, spune Roşu pentru uta-arad.ro.

Cât despre cealaltă reprezentantă a Aradului în liga secundă, Şoimii Pâncota, aici lucrurile sunt dramatice. Şoimii ar trebui să joace mâine la Suceava, dacă îşi adună jucătorii de pe drum, şid acă cei din conducere găsesc soluţiile pentru a rezolva litigiile de la juniori. Slabe speranţe însă...

 

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite