Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA -Turris T.Măgurele 3-4

UTA -Turris T.Măgurele 3-4
Comentează 0După ce UTA deschidea scorul în minutul 3 prin Moise, toată lumea se aștepta la un scor fluviu , bineinteles în favoarea gazdelor. În final a fost un scor fluviu , dar cu goluri mai multe înscrise de echipa oaspete. 
A fost un meci jucat ca pe plajă, fără nicio măsură de protecție din partea celor două echipe. Joc alert chiar dacă la nivelul terenului sintetic se simțeau peste 30 de grade. Dar...
Nu e totuna să joci alert însă fără nicio măsură de precauție în apărarea debusolată a echipei arădene, totul culminând cu greșeala de amator a lui Florin Ilie, acesta intrând ca un începător pe sub o minge , în propriul careu de pedeapsă,iar Haită a profitat și a înscris al patrulea gol al lui Turris, adică cel decisiv.
 La fel a fost și greșeala arădenilor din minutul 53, când același Ilie îl calcă pe gheată pe un adversar, provocând un penalty la 2-2.  Voinea transformă și va fi 2-3.
Până la acest scor, Tescan a egalat la 1-0,în min.21,  șutând o minge respinsă  în față de portarul arădean Iacob, dar UTA preia din nou conducerea în minutul 31 , punctul arădenilor fiind opera lui Buhăceanu. 
Când mai erau câteva secunde de disputat din prima repriză, jucătorul oaspete, Voicu trimite balonul cu capul îb bara porții lui Iacob, mingea ricoșează la Pană și Turris egalează din nou.
 După pauză același scenariu, se joacă cu garda jos, dar aiurea , oxigenul necesar jucătorilor e tot mai puțin, dar  se mai marchează 3 goluri. Voinea din penalty-ul descris mai devreme, gol ce o duce pe Turris din nou în avantaj pe tabela de marcaj, dar Bustea, de la UTA , prinde un șut formidabil de la arpoximativ 25 de . cu exteriorul, tînărul portar oasepete, Duță, este mascat de un coechipier și mingea se duce în colțul drept al porții.3-3

Urmează faza penibilă în care Ilie, jucătorul arădean, aflat în suprafața proprie de pedeapsă ,intră sub minge anticipând greșit traiectoria acesteia. Mingea ajunge la cel mai bun jucător al oaspeților, Haită, care nu -l iartă pe Iacob și stabilește neașteptatul scor final  de 3-4.
Au evoluat formațiile:

UTA Arad: Iacob, Ursu, Rompoulakou, Ilie, Melinte, Miculescu, Moise, Isac, Bustea,C.Rus, Buhăcianu
Rezerve: Balauru, Crișan, Pușcaș, Ioniță, Jebari, Oroian și A. Rus
Antrenor: Laszlo Balint

Turris-Turnu Măgurele: Duțu, Călințaru, Pîrvulescu, Ispas, MItrea, Cionac, Haită , Pană,Tescan, Voinea , Voicu
Rezerve: Păun, Negruț, Serediuc, Păturca, Neacșu, Salcianu și Mwabueze
Antrenor: Erik Lincar

Au arbitrat bine: Marian Barbu ( Făgăraș), DRagoș Mihai Iliescu ( Craiova), Alexandru Vodă ( Alba Iulia) Rezervă: Viroel Nucușor Flueran ( Craiova)
 

Foto: Cătălin Filea

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite