Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA și-a făcut ultima repetiție pe cel mai bun gazon din Arad.

UTA și-a făcut ultima repetiție pe cel mai bun gazon din Arad.
Comentează 1

 

Chiar dacă a fost pe un teren de cartier precum era afișat pe bannerul ironic din tribună, meciul și nu miuța s-a disputat pe terenul, actualmente, cel mai bun din Arad.

UTA a întîlnit-o pe Ripensia Timișoara, într-o partidă în care antrenorul Poenaru a încercat să ” creioneze” un posibil ”11” cu care va începe noul sezon, folosindu-l pe Iacob în poartă, cuplul de fundași centrali Erico și Benga, Vukcevic și Hoxallari fundași laterali. Mijlocul format din închizătorii Batha și Matei în fața cărora era așezată tripleta Miculescu, Ubbink și Otele, iar vârf, Claudiu Keseru.

O formulă de echipă așteptată cât de cât, însă angrenată în prima parte a reprizei întâi într-o interminabilă țesătură de pase. I-a trezit golul înscris de Ripensia în minutul 20 când Iacob a respins o minge trimisă de Piftor în doi metri de unde a înscris cu capul Tudor.

Din acest minut, UTA a trecut la controlul jocului răsturnând rezultatul înainte de a se termina prima parte a partidei. Benga reușește egalarea în minutul 39 după ce înscrie cu capul dintr- o pasă a lui Batha, iar Miculescu stabilește scorul final de 2-1, finalizând o centrare a lui Otele , în minutul 42.

Repriza a doua s-a desfășurat aproape în totalitate în jumătatea de teren a oaspeților, însă, din păcate , ocaziile avute de Hoxallari de două ori, Otele și Marckovic nu au putut fi finalizate cu gol.

Poenaru a demonstrat că și-a făcut un lot echilibrat pe compartimente, fiecare dintre posibilii titulari având un concurent la fel de credibil. Keseru, chiar dacă nu a marcat încă, este ( deocamdată) vârful clasic a cărui experiență își poate pune amprenta pe jocul echipei în momentul când relațiile sale din teren cu coechipierii se vor îmbunătăți. Vukcevic a arătat valoare pe banda dreaptă a terenului. Hoxallari face uitată plecarea celorlalți fundași stânga, Matei util și ager alături de Batha, iar Miculescu același jucător talentat preferând în meciul acesta combinațiile cu Ubbink.

Otele , tehnic în regim de viteză dar care încă exagerează în acțiunile individuale.

O bună impresie au lăsat și noii intrați: Isac, Sthal, Chindriș , Markovic , Dobrescu.

Au mai jucat puține minute: Negoescu , Cibi și Șteau.

Să nu-l uităm pe Balauru, aproape ” șomer” pe întreaga repriza a doua.

A arbitrat brigada arădeană: Mircea Ardelean, Alina Mihoc și Cristian Cășuț

A fost prima partidă jucată de UTA, în ultimii ani în fața celor care au ca slogan ” Cu UTA până la moarte” fără ca să se audă încurajări din tribune, Chiar dacă actuala conducere nu e pe placul unora, echipa nu are nicio vină.

”Cu UTA până la moarte” se poate traduce și ”Iubim UTA necondiționat”

Trist.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite