Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA rămâne bună pentru imagine. Dar se vrea, totuşi, mai mult?

UTA rămâne bună pentru imagine. Dar se vrea, totuşi, mai mult?
Comentează 1

UTA rămâne o tentaţie pentru mulţi cei interesaţi să revină în prim-plan când vorbim despre imagine. Şi la câte s-au întâmplat de ani bun suporterii sunt tot mai sceptici vizavi de posibili investitori care în primul rând fac promisiuni şi după aceea, dacă e cazul (nu prea a fost) pun în aplicare un proiect. 

Am amintit că cel mai proaspăt peţitor al Bătrânei Doamne e a agentului de jucători, Florin Manea, care, alături de doi oameni de afaceri italieni, a fost zilele trecute în Arad. Conform sportarad.ro primul contact a fost cel cu primarul Gheorghe Falcă. Apoi cu șefii „roș-albilor”. Şi nu în ultimul rând cu membrii ai Suporter Club UTA.

Conform sursei citate, agentul FIFA ar fi spus că că are în spate oameni de afaceri importanți din Canada și Italia. De asemenea Manea ar fi susținut că-și dorește prelungirea colaborării cu Alexandru Meszar pentru încă cel puțin o jumătate de an, dacă nu mai mult. El susține că ar dori să preia frâiele chiar din această iarnă și să mai opereze chiar și transferuri pentru partea a doua campionatului ligii secunde.

Rămâne o speţă de urmărit, una care pare a avea ceva fundament, dar până la lucruri clare UTA şi vede de drumul ei, în aşteptarea unor vremuri mai limpezi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite