Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA încheie anul pe Motorul. „O să fie și un stadion nou, lucrurile pot intra pe un făgaș normal pentru fotbalul arădean”

UTA încheie anul pe Motorul. „O să fie și un stadion nou, lucrurile pot intra pe un făgaș normal pentru fotbalul arădean”
Comentează 0

Deşi iniţial oficialii UTA-ei păreau tentaţi să ceară amânarea ultimului joc oficial al anului, disputa cu Foresta Suceava va avea loc conform programării iniţiale. Prognoza meteo probabilă face ca disputa dintre arădeni şi suceveni să aibă loc duminică, de la ora 11, joc transmis şi la TV. Pentru acest ultim duel al lui 2016 antrenorul Laurenţiu Roşu îi are la dispozişie pe Strătilă şi Burlă, reveniţi după suspendări, dar lipseşte Curtuiuş, care a acumulat al 4-lea galben.

„Din ce știu eu, toți oamenii din Arad sunt dornici să o vadă pe UTA în Liga 1. Toată lumea, conducerea clubului, cea a orașului, suporterii sunt alături de acest noi, sprijină acest proiect. E un lucru pozitiv, asta te face să crezi mai mult în ceea ce-ți propui. Într-adevăr, deocamdată, sunt probleme cu terenurile de antrenament și cu cel de joc. Ați văzut cu Poli cum s-a jucat din cauza drenajului, dar trebuie să ne adaptăm și să ne sacrificăm. Poate, în viitor, o să existe și în Arad o bază sportivă adevărată. O să fie și un stadion nou, lucrurile pot intra pe un făgaș normal pentru fotbalul arădean. E clar că avem nevoie şi de întăriri, vreo trei-patru jucători pentru a putea aspira la mai mult”, spune antrenorul Laurenţiu Roşu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite