Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă nu leagă trei victorii, dar se putea și mai rău: UTA – FC Botoșani 2-2 (FOTO)

Bătrâna Doamnă nu reușește să-și treacă în cont toate cele trei puncte puse în joc astăzi, în confruntarea cu FC Botoșani. Cu un om în minus din minutul 72, conduși cu 1-2, elevii lui Mircea Rednic revin pe final și egaleză, într-un meci care a avut aproape de toate: ocazii, goluri, o eliminare, răsturnări de situații.

UTA ratează șansa de a se apropia la un singur punct de play-off, dar cu cele 31 de puncte acumulate în urma a 25 de partide disputate urcă pe poziția a XI-a în clasamentul Superligii.

Bătrâna Doamnă nu leagă trei victorii, dar se putea și mai rău: UTA – FC Botoșani 2-2 (FOTO)
Comentează 4

După o primă repriză disputată, cu faze la ambele porți, UTA intră la cabine cu un avantaj de un gol, în urma unei execuții spectaculoase reușite de Tiberiu Căpușă. Același Căpușă este primul care ratează deschiderea scorului, în minutul 11, nereușind să-și facă pașii pentru a ajunge la mingea trimisă de Freitas în fața porții. Trei minute mai târziu, Freitas Freitas îi pasează în careu lui Omondi, dar acesta din urmă nu nimerește cadrul porții. În minutul 19 este oaspeților să fie aproape de gol, Iacob, revenit în poartă, fiind salvat de bară la șutul lui Benzar. În minutul 21 însă, același Iacob intervine bine la șutul lui Adams, păstrând rezultatul de pe tabelă. În minutul 33, Căpușă deschide scorul cu un șut puternic, după ce primește o pasă foarte bună de la Freitas. Nu trece mult și botoșănenii au trei ocazii de a înscrie, dar le ratează cu seninătate. Davis îl deposedează în careu pe Omondi și șutează la poartă, dar Iacob este la post și respinge, mingea ajunge Florescu care trage și el, apoi la Țigănașu, care șutează mult peste poartă. Era minutul 40 și până la finalul reprizei nu avea să se mai întâmple nimic notabil.

O repriză destul de neagră, salvată pe final

La revenirea de la cabine, UTA are două ocazii, prin Freitas și Omondi (în minutele 47 și 50), dar cei care aveau să marcheze din păcate au fost elevii lui Bogdan Andone. În minutul 51, Țigănașu centrează de pe stânga, iar Lopez lovește cu capul și trimite mingea în poarta lui Iacob. În minutul 56, Cristi Mihai greșește în jumătatea proprie, Mitrov recuperează și îi pasează lui Lopez, care îi trimite din nou bulgarului. Mitrov pasează până la E. David, care înscrie cu un șut pe jos. UTA nu reușește să-și revină după șocul celor două goluri primite, iar Conte face un gest nepermis în minutul 74, călcându-l pe Florescu, care se afla căzut la pământ. Inițial vede doar galben, dar centralul Găman este atenționat din Camera VAR și îl elimină pe fundașul UTA-ei. În minutul 86, Kaprof scapă singur cu Iacob, trimite un lob peste acesta, dar căpitanul Bătrânei Doamne se întoarce cu fața la poartă, fuge după minge, o ajunge și respinge în afara porții. Arădenii reușesc însă să dea lovitura peste patru minute. Omondi execută o lovitură de colț, iar A. Lopez sare și trimite mingea cu capul în plasă și UTA smulge un punct în minutul 90.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Bogdan Andone.

UTA: Iacob – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues (Abeid) – Mihai (A. Lopez), Freitas (J. Pedro) – R. Pop (A. David), Fabry (V. Morar), Omondi – Luckassen. Rezerve: Kucher – J. Pedro, Stahl, Cooper, Iurasciuc, Trif, A. Lopez, A. David, Abeid, Stolnik, V. Morar.

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Dican, I. Filip – E. David (Celea), Florescu (Aldair), Friday Adams (Mitrov) – E. Lopez (Kaprof). Rezerve: Ureche – Șeroni, Cărăușu,  B. Creț, Mouaddib, C. Pedro, Celea, Kaprof, L. Fulop, Mitrov,  Aldair.

Partida a fost condusă la centru de George Găman, ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Stelian Slabu, în timp ce arbitru de rezervă a fost Florin Mazilu, iar în Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie și Ionela Peșu. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Octavian Șovre (FRF) și Florin Bătrânu (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

 

Galerie foto (33)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite