Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA face meci nul cu Voluntariul și părăsește Cupa României încă din faza grupelor

UTA nu reușește să treacă în această seară de FC Voluntari și părăsește Cupa României încă din faza grupelor. Partida găzduită și de data aceasta de Stadionul Iuliu Bodola de la Oradea, s-a desfășurat pe un teren greu.

UTA face meci nul cu Voluntariul și părăsește Cupa României încă din faza grupelor
Comentează 0

După o primă repriză puțin spectaculoasă, din care ar fi de remarcat ocazia lui Fabry din minutul 24, când slovacul trage puternic de la marginea careului, ocaziile lui Cooper din minutele 30 și 33, dar și ocazia lui Crepulja din minutul 44, cele două echipe intră la cabine fără să reușească să înscrie.

Repriza a doua se desfășoară cam pe aceleași coordonate, singura variabilă fiind starea suprafeței de joc, care a devenit tot mai proastă cu trecerea timpului. Oaspeții au o ocazie mare în minutul 48, prin Florea, iar replica arădenilor vine în minutul 59, când Carp preia pe piept și încearcă un voleu, dar balonul nu nimerește cadrul porții. Bătrâna Doamnă putea da lovitura în minutul 90+1, însă Leidsman dă cu piciorul în calificare, irosind pasa frumoasă primită de la Rareș Pop.

Partida se încheie 0-0, UTA părăsește competiția, în timp ce adversarii de la Voluntari merg mai departe.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de antrenorii Mircea Rednic, respectiv cuplul Ilie Poenaru, Marin Dună.

UTA: Kucher – Stolnik, Benga, Abeid – Rodrigues, Marku (Stahl), Carp, Dumitrașcu (Micovschi) – Fabry (Omondi), Cooper (Leidsman), Stanciu (R. Pop). Pe bancă: Iacob – Stroungis, Stahl, Omondi, Micovschi, Leidsman, Ekmekci, Iurasciuc, R. Pop.

Voluntari: Fernandez – Voican (D. Andrei), Paz, Andreș (Armaș), Aliji – Ricardinho, Crepulja, Rață (Cocian), D. Florea (Sigurjonsson) – Carnat, Nemec. Pe bancă: Mărgărit – Armaș, D. Andrei, Cocian, A. Niță, Sigurjonsson, Bozickovic, R. Popescu, Droppa.

Partida a fost condusă la centru de Istvan Kovacs, ajutat la cele două tușe de Alexandru Cerei și Alexandru Vodă, iar arbitru de rezervă a fost Marius Omuț, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa și Romică Bîrdeș, delegat de joc fiind Mihai Andrieș, iar observator de arbitri Zoltan Szekely.

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite