Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR negociază cu „oamenii noi” din Pro România, nemulțumiți de Ponta, care în partidul lui Barna se vor transforma în „oameni și mai noi”

Ce mai contează că înainte de a te înscrie în USR, acest partid curat, plin de oameni noi, ai mai făcut politică și ai trecut și pe la unii, și pe la alții? Faptul că ai fost admis în acest partid îți asigură un certificat în alb de „om nou” în politica românească, că doar USR este partidul care luptă împotriva traseismului și a traseiștilor politici, nu-i așa?

USR negociază cu „oamenii noi” din Pro România, nemulțumiți de Ponta, care în partidul lui Barna se vor transforma în „oameni și mai noi”
Comentează 1

Jurnaliștii de la Ziare.com scriu că membrii organizaţiei Pro România din oraşul Târgu Neamţ intenţionează să treacă la USR, după cum a anunţat coordonatorul organizaţiei, Vlad-Pantelimon Peiu. Acesta a scris pe Facebook, că el și colegii săi sunt dezamăgiţi de deciziile luate în ultima perioadă de liderul partidului, Victor Ponta. „Când am demarat proiectul Pro România la Târgu Neamţ, mi-am pus foarte multă speranţă în şansa noastră, a tinerilor, de a face o politică altfel. O politică mai curată, în care cetăţeanul şi necesităţile lui să fie în prim plan şi nu interesele meschine ale unora sau altora. (...) Colaborarea noastră în limitele trasate de la Bucureşti de către Victor Ponta, care pare că şi-a pierdut complet minţile şi orice urmă de bun simţ, nu mai poate continua”, a anunţat Vlad-Pantelimon Peiu, care a și precizat că în urma consultărilor pe care le-a avut cu colegii din Pro România Târgu Neamţ, a început discuţiile cu USR.

Situația de la Târgu Neamț, unde USR încearcă să se întărească după eșecul înregistrat în alegerile prezidențiale, nu este singulară. Și „oamenii noi” de la Arad negociază, în speranța că vor reuși să-și sporească zestrea electorală. Până la urmă, chiar dacă cei care urmează să fie recrutați sunt „oameni noi” doar cu numele, nu mai contează, că doar trecând la USR devin „oameni și mai noi”, buni de pus pe liste.

Foto: Facebook/Peiu Vlad-Pantelimon

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite