Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Una mujer fantástica ajunge la Cinematograful Arta

Proaspătul câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film străin, Una mujer fantástica, ajunge în această săptămână la Cinemtograful Arta. Proiecția va avea loc vineri, 16 martie, de la ora 20.

Una mujer fantástica ajunge la Cinematograful Arta
Comentează 0

Filmul este o dramă din Chile care pune degetul pe unul din punctele nevralgice ale societății. Inspirat din maeștrii ai cinema-ului, precum Hitchcock și Almodóvar, filmul spune povestea Marinei, un personaj de forţă a cărui confruntări cu discriminarea și intoleranța sunt redate alert și intens.

Proiecțiile de filme de la Cinemtograful Arta sunt organizate de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi fac parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Una mujer fantástica a avut premiera internațională la Festivalul de Film de la Berlin în 2017, unde a câștigat trei premii, printre care şi Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu.
-------
Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă. E îndrăgostită de Orlando, un bărbat cu două decenii mai în vârstă care moare pe neaşteptate. În loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciunile familiei acestuia.
Regia: Sebastián Lelio
Cu: Daniela Vega, Francisco Reyes
Durata: 104 min
N15 - nerecomandat sub 15 ani

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite