Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Film şi muzică la „Zilele Aradului” (Foto - Video)

Film şi muzică la „Zilele Aradului” (Foto - Video)
Comentează 1

În partea a doua a zilei de vineri, 21 august, arădenii s-au putut delecta cu un concert viguros, susţinut de trupa LUPUS DACUS în faţă la Hotel Continental Astoria, urmat imediat de un film la Cinema ARTA.

A fost vorba despre „pelicula” BLACK SEA (2014), un thriller prezentat publicului de către cunoscutul critic de film, Mihai Chirilov, nimeni altul decât directorul artistic al TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania): „În acest weekend am programat trei filme, filme ce sunt hiturile de box office ale acestui an. În această seară o să vedeţi un film care nu s-a văzut în România decât o singură dată, acum o lună, la Sibiu, aşa că sunteţi printre cei fericiţi să-l vedeţi la a doua proiecţie. Este vorba despre „Marea Neagră”, un film de acţiune, tensionat, se întâmplă pe apă, sub apă şi s-ar fi potrivit foarte bine lângă piscină, dar asta e ...” Gheorge Falcă, primarul municipiului, a fost de asemenea prezent la film şi le-a dat întâlnire arădenilor duminică, la cel de al treilea film, pe ştrandul Neptun : „Vă mulţumim că aţi venit în această locaţie, surpriza noastră era pe ştrand şi sperăm ca duminică să ne vedem acolo”.

Vasile Zărăndan

P.S. : 

Sâmbătă, 21august 2015 – Duminică, 22 august 2015

Primul sfârșit de săptămână din cadrul Zilelor Aradului 2015 oferă evenimente pentru cei mari și mici, pentru iubitorii de sporturi nautice, pentru cinefili și melomani.

Iubitorii de sport vor avea plăcerea de a-l regăsi pe Ivan Patzaichin la concursul nautic de pe râul Mureș, iar cinefilii vor avea ocazia de a se întâlni la proiecțiile de film cu Mihai CHirilov.

Programul detaliat:

Sâmbătă, 22 august 2015

10.00 – 15.00 Concurs nautic – Ivan Patzaichin, Râul Mureș
20.00 – 22.00 Concert On theEdge& Mere, Târg Estival – parcare Hotel Continental 
21.30 – 23.00 Proiecții de film la Piscină – selecție de Mihai Chirilov – De ce eu? (2015), r. Tudor Giurgiu, cu: Emilian Oprea, Ștrandul Neptun, zona bazine; Intrarea este liberă de la ora 21.00, intrarea de pe Noua Pasarelă (în caz de vreme nefavorabilă, proiecția va avea loc la Cinematograful Arta, Str. Vasile Alecsandri, nr. 2)

 

Duminică, 23 august 2015

14.00 – 20.00 Fotografii instant personalizate, Platoul Primăriei Arad
17.00 – 20.00 Miss și Mister Copilărie, Parcul Aventura Voinicilor
20.00 – 22.00 Concert Fantazia și Mario & The Teachers, Târg Estival – parcare Hotel Continental
21.30 – 23.00 Proiecții de film la Piscină– selecție de Mihai Chirilov – Trash (2014), r. Stephen Daldry, Christian Duurvoort, cu: Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Ștrandul Neptun, zona bazine; Intrarea este liberă de la ora 21.00, intrarea de pe Noua Pasarelă(în caz de vreme nefavorabilă, proiecția va avea loc la Cinematograful Arta, Str. Vasile Alecsandri, nr. 2)

 

Zilele Aradului sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură și susțin candidatura Aradului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

www.cmcarad.ro

Centrul Municipal de Cultura Arad

 

Galerie foto (164)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite