Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un șofer român de TIR a murit în Italia într-un accident teribil

Un șofer român de TIR a murit în Italia după ce a lovit două autocare pline cu imigranți. De asemenea, 15 pasageri din autocare au fost grav răniți. 

Un șofer român de TIR a murit în Italia într-un accident teribil
Comentează 0

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului pe un drum din nordul Italiei. În urma impactului, mai multe bucăți din autotren si autocare s-au desprins, provocând pagube uriașe si celorlalți participanți la trafic. Șoferul român, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc din cauza impactului violent. Intervenția autorităților a durat aproximativ patru ore. 

Pe lângă cele trei mijloace de transport, au mai fost implicate în accident și alte autoturisme, unele dintre ele rămânând cu rezervoarele sparte și anvelopele rupte.

Potrivit cotidianului digital Firenze Today, tragedia a avut loc la câteva minute după ora 01.00, imediat după ieșirea care duce spre localitatea Scandicci.

Din primele informații reiese că șoferul TIR-ului, un român în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit două autocare ce transportau imigranți de la Lampedusa înspre nordul Italiei.

În urma impactului, mai multe părți din TIR și autocare s-au rupt și s-au împrăștiat pe benzile autostrăzii, provocând accidente ușoare mașinilor care veneau din urmă, unele dintre ele pierzând combustibil pe asfalt.

Șoferul român a murit pe loc, paramedicii interveniți la fața locului nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața.

15 persoane, aflate în autocarele cu migranți, au fost rănite și au fost transportate la spital.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite