Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un singur centru pentru preluarea cererilor pentru ajutorul la încălzire

La Arad peluarea cererile pentru ajutorul la încălzire a debutat la mijlocul lunii octombrie. Venitul net maxim pentru care se poate depune cererea este de 615 lei, lunar/persoană, la încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi lemne, de 1300 lei/persoană la încălzirea locuinţei cu energie termică.

Un singur centru pentru preluarea cererilor pentru ajutorul la încălzire
Comentează 0

Începând cu data de 21 noiembrie 2018, activitatea de preluare a cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor se va desfăşura  într-un singur centru, mai exact cel  situat pe strada Calea Radnei, Nr. 250.

Până în data de 20 martie 2019 acest centru va fi deschis de luni până joi între orele 8:00 – 17:00 și vineri între orele 8:00 – 14:00.

Menţionăm că pentru sezonul rece noiembrie 2018-martie 2019, formularul de cerere şi declaraţia pe proprie răspundere este unic pentru toate tipurile de încălzire (energie termică, energie electrică, gaze natuarale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri). Tipul de încălzire se evidenţiază prin cerere, prin bifarea căsuţei aferente fiecărui tip de încălzire. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite