Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un Renault a ars ca o torță în parcare la Lidl

Un Renault a ars ca o torță în parcare la Lidl
Comentează 0

În dimineața zilei de vineri, 26 iunie, în jurul orei 11,00, un Renault a luat foc în parcare la LIDL Vlaicu, nenorocirea datorându-se probabil unui scurt circuit.

Ajunși imediat la fața locului pompierii de la ISU Arad au reușit să stingă incendiul înainte ca din autoturism să rămână doar scheletul metalic.

După cum, probabil, că ați anticipat, la locul catastrofei a ajuns în zbor planat și divizia aeropurtată a firmei Consuel Transport & Fiul, în momentul doi Vulturul Pleșuv & Șoimul Pletos debarasând parcarea de cadavrul carbonizat al mașinii.

”Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial.
În momentul sosirii echipajului de intervenție incendiul se manifesta la partea din față a masini cu posibilitatea de propagare la alte autoturisme. Incendiul a fost stins în aproximativ 15 minute. A ars aproximativ 40% din autoturism. Cauza probabilă "scurt circuit. Nu au fost victime”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

 

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite