Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou EŞEC: Chindia – UTA 2-1 şi 14 meciuri FĂRĂ VICTORIE în palmaresul Bătrânei Doamne

UTA înregistrează un nou eşec în această după-amiază, pierzâd cu 2-1 partida desfăşurată în deplasare, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în compania Chindiei Târgovişte. Cu doar 20 de puncte din 24 de jocuri disputate, Bătrâna Doamnă se afundă tot mai rău în subsolul clasamentului, poziţia a 15-a, direct retrogradabilă părând că s-a lipit de echipa noastră ca timbrul de scrisoare. În schimb, Chindia acumulează 28 de puncte după această partidă şi urcă pe poziţia a 8-a.

De remarcat că după partida cu FCU Craiova, în care VAR-ul nu a funcţionat, sistemul a fost inutilizabil şi astăzi, pe motiv că nu au putut fi calibrate camerele. Să fie oare o întâmplare?

Un nou EŞEC: Chindia – UTA 2-1 şi 14 meciuri FĂRĂ VICTORIE în palmaresul Bătrânei Doamne
Comentează 0

După o primă repriză în care nu a strălucit, dar a avut câteva ocazii de gol, UTA primeşte gol după o greşeală nepermisă, dar reuşeşte să egaleze. Prima ocazie vine în minutul 4, când Postolachi Postolachi șutează din interiorul careului mic, dar mingea trece peste poarta lui Căbuz. Replica Chindiei vine peste un minut. Neguț șutează din marginea careului mare, dar nu nimereşte nici el cadru porţii.

În minutul 9 însă, gazdele aveau să deschidă scorul. Milosevic pierde nepermis de uşor mingea la mijlocul terenului, Neguț pătrunde, îl deschide pe Cooper care îl execută sumar pe Iacob. În minutul 26 putea să fie 2-0, dar din fericire arbitrul anulează golul gazdelor pe motiv de offside. Asta, dup ce Căpușă i-a trimis lui Cooper din propria jumătate, iar vârful lui Chindia nimereşte bara, iar apoi balonul intră în poartă. În minutul 31, arădenii reuşesc să egaleze. Ubbink îi trimite pe stânga lui Postolachi, acesta avansează şi îi centrează aceluiaşi Ubbink, care punctează din 11 metri. Chindia are o nouă ocazie în minutul 35. Daniel Popa reia cu capul o centrare din dreapta, dar mingea se duce mult pe lângă poarta lui Iacob, iar în minutul 45+2, centralul Mladinovici anulează un nou gol. Milosevic primeşte un balon de la Popa şi înscrie, dar reușita sa este anulată pentru un fault în atac. Inexistent, din câte s-a văzut la reluare.

Speranţe la începutul reprizei secunde, dar... pierdem iar

Debutul reprizei secunde avea să vină cu două ocazii pentru jucătorii Bătrânei Doamne. În minutul 49, Paul Anton șutează din careu, dar mingea loveşte bară, după ce iniţial fostul dinamovist trage în blocaj. Cinci minute mai tarziu, Romario Benzar centrează, Virgiliu Postolachi reia de la marginea careului mic, însă Căbuz reuşeşte să respingă în bară, din păcate pentru noi. În minutul 67 însă, Popa îi trimite lui Copper în careul mare, dar vârful Chindiei trage pe lângă bara din stânga, Iacob scăpând deocamdată cu faţa curată.

Din păcate, încetul cu încetul, Chindia pune stăpânire pe joc şi începe să aibă din nou ocazii la poarta noastră. În minutul 67, Cooper șutează destul de bine, dar balonul nu nimereşte poarta, iar în minutul 79, acelaşi Cooper încearcă o foarfecă, dar nici de data aceasta nu nimereşte cadrul porţii. Astfel, golul de 2-1 al gazdelor vine cumva normal, în minutul 81, Neguț marcând de la marginea careului de şase metri, după ce Iacob respinge în lateral şutul lui Dulca. Până la final, ar mai fi de remarcat ocazi lui Buş, din minutul 88 şi ieşirea lui Căbuz din minutul 90+3, portarul Chindiei doborându-i în careu pe Erico și Orozco, fără ca arbitrul să fluiere.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, fostul stelist Toni Petrea, respectiv Laszlo Balint.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus (E. Orozco), Boldor, Ioniță – M. Dulca, Vorobjovas (Akhmatov) – Neguț, Popadiuc (Dumitraşcu), D. Popa (Buș) – Cooper (Dinu). Pe bancă: Moldovan, Buș, Perianu, Dumitrașcu, Șerban, Chamed, Akhmatov, Dinu, E. Orozco.

UTA: Iacob – Erico, Benga, Hoxhallari – Benzar (Vukcevic), P. Anton (Cascini), Batha, Ubbink, R. Pop (Marrone) – Milosevic (Keşeru), Postolachi (Barbosa). Pe bancă: Balauru – Vukcevic, Dobrescu, Chindriș, Marrone, Cascini, Stahl, Barbosa, Keşeru.

Partida a fost condusă la centru de Horia Mladinovici, ajutat la cele două tuşe de Bogdan Gheorghe şi Stelian Slabu, arbitru de rezervă fiind Szabolcs Kovacs, în timp ce Camera VAR s-au aflat Lucian Rusandu și Andrei Moroiță. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Liviu Ciubotariu (FRF) şi Paul Cazan (LPF).

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite