Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un jandarm arădean medaliat la Campionatul de înot al M.A.I.

Salutăm cu entuziasm performanța obținută de colegul nostru, Roland la proba 100 m bras de la Campionatul de înot al M.A.I., faza finală pe minister, care a avut loc în perioada 18 – 21.10.2022, în municipiul Târgoviște. 

Un jandarm arădean medaliat la Campionatul de înot al M.A.I.
Comentează 1

O prezență discretă și profesionistă în colectivul nostru, foarte puțin cunosc despre Roland, faptul că acesta practică înotul de la vârsta de 6 ani, și medalia de aur obținută la prima competiție la care a participat l-a făcut conștient că perseverența și seriozitatea în pregătire nu are decât un singur rezultat, podiumul.

A făcut înot de performanță până la vârsta de 15 ani, urcând pe podium la fiecare competiție la care a participat.

Dorindu-și mereu să  fie mai bun, a ales o profesie care îi oferă șansa să performeze în fiecare zi, într-un domeniu ce presupune la fel de multă muncă și implicare. A ales să fie jandarm.

Această alegere nu l-a ținut departe de sport. Și pentru că sportul este un element important în profesia noastră, anual, au loc competiții sportive la care participă cei mai buni sportivi din rândurile M.A.I.. Nu a ezitat să participe, și anul acesta, a urcat din nou pe podium obținând medalia de bronz la proba de 100 m bras. Cu  modestia ce  caracterizează un campion, cu greu am aflat de cele peste 30 de medalii obținute prin numărul mare de ore dedicate antrenamentelor.

Colectivul Jandarmeriei Arad îl felicită pentru rezultatul obținut într-o competiție unde participă cei mai buni sportivi din Ministerul Afacerilor Interne!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide