Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un jandarm arădean a fost arestat după ce și-a violat fosta concubină. Au împreună doi copii, iar femeia este cadru MAI

Un bărbat de 46 de ani, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a fost arestat preventiv de Tribunalul Militar Timișoara, el fiind acuzat de viol.

Un jandarm arădean a fost arestat după ce și-a violat fosta concubină. Au împreună doi copii, iar femeia este cadru MAI
Comentează 0

Tribunalul Militar Timișoara a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului, venită din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar, iar Curtea Militară de Apel București a menținut decizia, după ce bărbatul a contestat-o.

Arestarea preventivă a subofițerului a venit după ce acesta și-a violat fosta concubină cu care are doi copii. Femeia este și ea încadrată în Ministerul Afacerilor Interne.

În soluția pe scurt a Tribunalului Militar Timișoara se arată următoarele: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara și, în consecință: dispune arestarea preventivă a inculpatului, față de care a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunea de viol, pe o durată de 30 de zile, și emiterea mandatului de arestare preventivă în acest sens. Respinge cererea formulată verbal de avocatul ales al inculpatului privind luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

Bărbatul de 46 de ani este angajat în Jandarmerie de 18 ani și are gradul de plutonier adjutant șef.

„Confirmăm faptul că unitatea a fost înștiințată de către Tribunalul Militar Timișoara cu privire la dispunerea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile a unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra concubinei sale. Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate. Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a transmis Jandarmeria Arad.


Scrie un comentariu

trimite
Inchide