Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un fals medic italian a făut zeci de operaţii în clinici din România. Reacţia Colegiului Medicilor

Colegiul Medicilor din România a reacţionat în cazul presupusului medic italian care a operat în mai multe clinici din România. Instituţia susţine că nu a eliberat niciun document care să confere presupusului medic dreptul de a practica medicina pe teritoriul țării noastre.

Un fals medic italian a făut zeci de operaţii în clinici din România. Reacţia Colegiului Medicilor
Comentează 0

"Conform verificării bazei de date întocmită în urma raportărilor colegiilor teritoriale, comunicăm faptul ca POLITI MATTEO și MATHEW MODE nu figurează ca membri ai Colegiului Medicilor din România și de asemenea nu a fost emis niciun aviz de practică temporară pe aceste nume.

Remarcăm vigilența Colegiului Medicilor din București și sustinem demersurile legale demarate. CMB s-a autosesizat cu privire la un posibil caz de exercitare fără drept a profesiei de medic și a sesizat organele de urmărire penală.

Una dintre condițiile pe care un medic trebuie să le îndeplinească pentru a practica medicina pe teritoriul României este obținerea fie a certificatul de membru al CMR, fie a avizului de practică temporară sau ocazională a profesiei de medic, ambele fiind emise de Colegiul Medicilor din România", arată Colegiul Medicilor din România, într-un comunicat de presă.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide