Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un drum din Arad a fost închis de autorități din cauza copacilor rupți de vânt și a pericolului producerii de accidente

Drumul Județean 708 a fost închis pe un segment de 30 de kilometri, după ce vijelia din ultimele 24 de ore a rupt mai mulți copaci care blochează partea carosabilă.

Un drum din Arad a fost închis de autorități din cauza copacilor rupți de vânt și a pericolului producerii de accidente
Comentează 1

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad Sergiu Bîlcea a anunțat, sâmbătă, închiderea DJ 708 Slatina de Mureș – Gurahonț pe un tronson de aproximativ 30 de kilometri care leagă localitățile Julița și Mădrigești, din cauza mai multor copaci rupți de vijelie.

Bîlcea a spus că arborii căzuți pe partea carosabilă blochează circulația în mai multe locuri de pe acest tronson, dar există și pericolul căderii altor copaci.

”Pentru a evita accidentele și pentru a putea să se intervină la degajarea părții carosabile, s-a luat decizia închiderii temporare a drumului, care oricum nu este foarte circulat în weekend. Luni dimineață, când navetiștii vor folosi acest traseu pentru a ajunge la serviciu, drumul va fi deschis”, a spus Bîlcea.

Conform sursei citate, alte șosele nu sunt blocate din cauza condițiilor meteo, iar zăpada nu mai pune probleme nici în nord-estul județului, în zona Moneasa, unde circulația a fost îngreunată, vineri, din cauza ninsorilor abundente.

DJ 708 asigură legătura între DN 7 și DN 79A, respectiv între Valea Mureșului și Valea Crișurilor, fiind folosit mai ales de localnici care sunt angajați în fabrici din cele două zone ale județului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide