Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un candidat arădean și-a găsit cauciucurile de la mașină tăiate cu cuțitul

Incident neplăcut, duminică, pentru un candidat din Arad, care vrea să devină președinte al Consiliului Județean. El și-a găsit două cauciucuri de la mașină tăiate în mai multe locuri și acuză ”o comandă politică”.

Un candidat arădean și-a găsit cauciucurile de la mașină tăiate cu cuțitul
Comentează 0

Președintele PMP Arad, Florin Remețan, care ocupă prima poziție pe lista candidaților partidului la Consiliul Județean Arad, a declarat că în cursul dimineții, când a vrut să plece de acasă în județ, unde avea mai multe întâlniri, a constatat că roțile de pe partea dreaptă a mașinii sunt dezumflate.

”Eu am umflat roțile, dar după câteva sute de metri s-au dezfumflat. Abia am ajuns la service, iar oamenii mi-au spus că s-a folosit un cuțit, că sunt tăiate cauciucurile în mai multe locuri”, a spus liderul PMP Arad.

Politicianul crede că cineva nu a vrut să mai ajungă în județ: ”E clar o comandă politică! Arădenii sunt oameni civilizați, nu mi-ar fi spart roțile. Mașina era parcată regulamentar, pe Calea Iuliu Maniu, lângă blocul în care locuiesc. Au lucrat băieții să nu ajung în județ, unde aveam programate multe întâlniri”.

Șeful PMP Arad nu va putea depune plângere la Poliție pentru că a mișcat mașina de la locul faptei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite