Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Un bărbat pe nume Otto“, proiectat la Cinematograful Arta

„Un bărbat pe nume Otto“, cu Tom Hanks în rolul principal, va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul, o poveste emoționantă și amuzantă despre dragoste, pierdere și viață, demonstrează că familia poate fi găsită uneori în cele mai neașteptate locuri, va putea fi văzut vineri, 12 mai, de la ora 19.00, iar accesul este gratuit.

„Un bărbat pe nume Otto“, proiectat la Cinematograful Arta
Comentează 0

 „Tom Hanks este un actor genial. O legendă. Este extraordinar. Este credibil în fiecare rol, pentru că are acest caracter incredibil, astfel încât poți relaționa cu el. Vine din comedie și este foarte bun la comedia fizică, este genial cum se mișcă și sincronizarea lui – dar în același timp este extraordinar ca actor dramatic. Pentru acest rol își folosește ambele talente, ceea ce face din Otto un personaj unic. Empatizezi, râzi de el, râzi cu el, te întristezi și plângi pentru că-i este dat să treacă prin aceste momente dificile”, spune Marc Forster, regizorul filmului.

Filmul îi are în distribuție pe Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Truman Hanks și Mike Birbiglia.

Este regizat de Marc Forster, după un scenariu de David Magee.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis:

Un bărbat pe nume Otto (Suedia, SUA 2023)

Rating: AP-12 (Acordul părinților pentru copii cu vârsta mai mică de 12 ani)

Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times „A Man Called Ove“, Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbat morocănos care nu mai vede un scop în viață după pierderea soției.

Otto este gata să sfârșească cu toate, dar planurile îi sunt întrerupte atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, iar el își întâlnește perechea în Marisol – care-l provoacă să vadă viața într-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimilă care transformă lumea din jurul lui.

Sursa foto: alexandramaja.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite