Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un avion cu 81 de oameni la bord s-a prăbușit în Columbia. Șase persoane sunt în viață (VIDEO)

Autorităţile columbiene au anunţat marţi dimineaţă prăbuşirea unui avion charter, la bordul căruia se afla întreaga echipă de fotbal braziliană Chapecoense. La bordul avionului se aflau 81 de persoane. Autoritățile columbiene au transmis că au început să transporte supraviețuitorii de la locul accidentului la spital. Potrivit unor surse oficiale, șase persoane au supraviețuit accidentului.

Un avion cu 81 de oameni la bord s-a prăbușit în Columbia. Șase persoane sunt în viață (VIDEO)
Comentează 0

La bordul avionului se aflau 72 de pasageri și nouă membri ai echipajului. Conform datelor preliminare, la bord se aflau 27 de jucători din echipa de fotbal Chapencoese, precum și jurnaliști.

Prăbușirea a avut loc luni seară în jurul orei locale 22:00 (marți ora 03:00 GMT). Autoritățile aeroportuare din Medellin au precizat că accesul la locul unde se află epava avionului este îngreunat de condițiile meteorologice nefavorabile.

Nu este clară cauza accidentului.

 

Echipa Chapecoense din orașul Chapecó, aflat în statul brazilian Santa Catarina, se îndrepta spre Medellin pentru a disputa prima manșă a finalei Copa Sudamericana cu Atletico Nacional, programată miercuri seara.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite