Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un alt eveniment rutier, astăzi, la Julița

Un alt eveniment rutier, astăzi, la Julița
Comentează 0

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 13.45, un bărbat de 59 ani, din jud. Timiș, a condus un SUV pe DJ 707, în loc. Julița, (com. Vărădia de Mureș), dinspre Julița spre Baia.
Ajungând la km. 4+150 metri, în apropierea ieșirii din loc. Julița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, și într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.
Autoturismul s-a răsturnat în șantul amplasat în partea dreaptă a sensului de mers Julița-Baia, rezultând astfel rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 37 ani, din jud. Timiș, pasager în autovehiculul condus.
Din cauza rănilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a i se recolta probe biologice la unitatea spitalicească unde a fost transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.
De asemenea, s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul avea dreptul de a conduce suspendat, pentru conducere sub influența alcoolului.


 

 

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite