Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele zile de înscrieri pentru Duatlonul Aradului

Peste 260 de concurenți și 60 de voluntari s-au înscris deja pentru a participa la Duatlonul Aradului, eveniment sportiv care se va desfășura în data de 26 septembrie a.c. în cadrul Parcul Natural Lunca Mureșului. 

Ultimele zile de înscrieri pentru Duatlonul Aradului
Comentează 0

Competiția ,,Duatlonul Aradului” cuprinde trei curse: 
 
 - Duatlonul Verde- 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare
 - Semimaratonul Verde –  21 km
 - Crosul Lunca Mureșului –  7  km
 
Pot să se înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015 pentu cursele “Duatlonul Verde” si “Crosul Lunca Muresului”, iar pentru cursa “Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015. Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa “Duatlonul Verde” exista posibilitatea de a participa  în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Înscrierile se pot realiza până în 25 septembrie 2015 la ora 14:00 pe site-ul www.experientamultisport.ro – aici puteți găsi de asemenea mai multe detalii cu privire la acest eveniment. 

,,Invităm pe această cale toți arădenii dornici de mișcare să participe la Duatlonul Aradului, eveniment care are ca scop promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor“ - Adrian Glogovețan, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul  este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Partenerii acestui eveniment sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Parcul Natural Lunca Mureșului, Best Consulting, Asociația Millenium Center, Century Bike, Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad, Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Pure și Marcus Photo.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite