Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TRIATLONUL ARADULUI 2015 - invitaţie la ciclism, alergare și înot

S-au deschis înscrierile la Triatlonul Aradului, ediția 2015, un eveniment dedicat sportivilor amatori care pot participa la una sau mai multe curse:
·Triatlonul Multisport – 10 km ciclism, 5 km alergare și 400 m înot;
· Aquatlonul Aradului -  6 km alergare și 400 m înot, cursă nou inclusă în 2015;
· Cros 2 km – 2 km alergare;

TRIATLONUL ARADULUI 2015 - invitaţie la ciclism, alergare și înot
Comentează 0

Înscrierea se poate face pe site-ul www.experientamultisport.ro, până în data de 22 octombrie 2015, ora 10:00.
 
Participanții pot opta pentru parcurgerea traseelor de triatlon la modul individual sau în echipă de două ori trei persoane. Cursa Aquatlonul Aradului are de asemenea opțiunea de individual sau ștafetă de 2 persoane.
 
Cursele se vor desfășura în 24 octombrie 2015 între orele 10:00 și 14:30 pe următoarele trasee:
-       Proba de ciclism este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km, câte 5 ture, în total 10 km; 
-       Proba de  alergare se află, pentru Triatlonul Multisport, pe traseul: Parcul Europa - Faleza Mureș – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetății – Podul Decebal – Faleza Mureș -  Palatul Cultural – Faleza Mureș - Parcul Europa - Bazinul ”Delfinul”;
-       Proba de alergare pentru Aquatlonul Aradului este pe circuitul amenajat în Parcul Europa;
-       Proba de înot se va desfășura în bazinul olimpic ”Delfinul” din Arad;
 
Anul trecut, la prima ediție, cursele de triatlon au fost câștigate de către Sorohan Narcisa și Silinc Ionuţ iar la ștafete pe primul loc s-a clasat echipa alcătuită din Bogdănescu Laurenţiu, Dănăilă Adrian şi Samuilă Mircea. La 2 km s-a impus la masculin Silinc Ionuţ iar la feminin a câștigat Gabără Daiana.
 
Din partea Clubului Sportiv Experienţa Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 100 de membri şi voluntari, responsabilă fiind Cristina Anamaria Nistor.
 
TRIATLONUL ARADULUI este un eveniment inițiat de către Sorin-Victor Roman și organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport, Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultura Arad, Consiliul Judetean Arad și Centrul Cultural Judetean Arad. Partenerii evenimentului sunt: Asociaţia Millennium Center, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Century Bike, PURE HEALTH&FITNESS, Universitatea Aurel Vlaicu, Universitatea de Vest Vasile Goldis, Lexus Publicitate și Best Consulting. Scopul evenimentului este de promovare a unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea practicării sportului de către amatori.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite