Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au deschis înscrierile pentru Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului 2016

Se pot face deja înscrieri pentru Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului 2016. Un eveniment organizat de Clubul Sportiv Experiența Multisport, Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean Arad, Centrul Municipal de Cultură și Centrul Cultural Județean.
 

S-au deschis înscrierile pentru Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului 2016
Comentează 0

Înscrierile la întrecerea de pe 28 mai se pot face deja pe www.maratonarad.ro iar cursele disponibile sunt 6: ultramaratonul (cursă nouă în 2016) – 52,75 km, maraton – 42,195 km, semimaraton – 21,097 km, ștafetă maraton, cros 6 km şi cros 1 km.

Noutățile ediției din 2016 sunt, pentru început, următoarele: 
 - Medaliile pentru ultramaraton/semimaraton/maraton/maraton ştafetă se pot alege, la înscriere, între trei tipuri de medalii: una având gravată Cetatea Aradului (lansată în 2014), a doua reprezentând Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare (lansată în 2015) şi a treia reprezentând o mănăstire din județul Arad (se va lansa în 2016); 
 - Apare o nouă cursa de ultramaraton – 52,75 km este distanța propusă temerarilor antrenați; 
 -  Premierea se va face la general pentru semimaraton/maraton/maraton ştafetă. Premii speciale se vor acorda primelor 100 persoane înscrise la maraton și care reuşesc să încheie cursa. De asemenea, toţi participanţii care încheie ultramaratonul vor fi premiaţi.

Profesorii de sport, antrenorii sunt încurajaţi să îşi impulsioneze elevii, studenţii, să se înscrie. Astfel, cei mai activi îndrumători din punct de vedere al numărului total de kilometri parcurşi de cei mentoraţi vor fi premiaţi ulterior evenimentului.

Se vor acorda premii şi pentru cluburile, instituţiile, companiile, structurile de învăţământ cele mai implicate în alergare, tot din perspectiva numărului total de kilometri parcurşi de către reprezentanţii acestora. Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului se vor premia cei mai ingenioşi alergatori din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate.

Detalii cu privire la propunerile de trasee alături de rezultate și imagini ale primelor ediții sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.maratonarad.ro unde se pot face şi înscrierile online.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide