Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultim minut fatidic pentru CSŞ Gloria Arad în drumul spre semifinalele CN

Tinerii fotblişti ai CSŞ Gloria Arad s-au oprit în finala zonei Campionatului Naţional de fotbal pentru juniori D (născuţi 2003). 

Ultim minut fatidic pentru CSŞ Gloria Arad în drumul spre semifinalele CN
Comentează 0

Elevii profesorului Dinu Dinca au început turneul de la Arad cu o remiză, 1-1 (gol Onişor), cu Pandurii Tg Jiu, după care au trecut de Şcolar Reşiţa, scor 2-0 (Stoica-2), câştigând grupa. În semifinale: CSŞ Gloria Arad – Luceafărul Turnu Severin 4-0 (Stoica-2, Mercioiu şi Onişor). Finala cu rivalii de la Poli Timişoara avea să fie pierdută la limită, scor 2-3 (Mercioiu 2), gol decisiv marcat de timişoreni în ultimul minut, ratându-se astfel accederea în semifinalele competiţiei. Lotul echipei CSŞ Gloria Arad a fost comups din: Roșca Alexandru, Bulzan Marius, Stoica Sergiu, Andreescu Paul, Tambor Denis, Mercioiu Marcel, Onișor Samuel, Mocan Andrei, Maxim Alin, Costea Flavius, Mihai Cristian, Petruț David, Goian Sergiu, Beteșan David.

„Încă nu avem experiența meciurilor importante. E bine că Aradul are echipe bune la toate nivelurile de copii și juniori, bat mereu la poarta finalelor, câteodată – însă – e nevoie și de noroc. În final vreau să-i felicit pe copii și părinți, au fost 4 zile frumoase la această zonală, cu o prestație peste așteptări a echipei noastre. Nimeni nu ne dădea nicio șansă, dar eu zic că nu ne-am făcut de rușine și chiar puteam și mai mult”, a spus Dinu Donca, antrenorul CSȘ-ului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide