Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Foarte încărcați emoțional , la debutul partidei, elevii lui Dinu Donca au uitat de indicațiile de la antrenamente, după primul gol penibil primit în minutul 8  cu Poli Timișoara


UTA 2004 - Poli Timișoara 1-2 

Foarte încărcați emoțional , la debutul partidei, elevii lui Dinu Donca au uitat de indicațiile de la antrenamente, după primul gol penibil primit în minutul 8  cu Poli Timișoara
Comentează 0


Penultima etapă a campionatului Under 15, putea poziționa echipa arădeană pe primul loc în clasamentul acestei competiții, mai ales că UTA ma are o etapă de disputat din acest tur , când vor întâlni pe Simeria la ea acasă. Diferența dintre UTA și Poli era de 3 puncte, dar.....
Jucătorii antrenați de Dinu Donca au intrat sâmbătă , în teren, foarte montați, poate prea montați. Concentare care s-a transformat din minutul 8 în disperare. În acel minut 8, portarul arădean ,Tirian, din prea mult exces s-a grăbit să degajeze o minge, a lovit-o greșit , aceasta ajungând la timișoreanul Popovici. Jucătorul de la Poli , atent și lucid a șutat peste portarul UTA-ei prins la marginea suprafeței de pedeapsă , mingea poposind în plasă.
A fost un gol care a turnat plumb în picioarele alb-roșiilor, dar ceea ce a fost și mai grav , a turnat ceață în mintea lor. Toate indicațiile atrenorului Donca , de dinaintea meciului dar si din timpul acestuia fiind uitate sau imposibil de aplicat. Pase slabe, lipsa intuiției, teama de a face marcaje mai strânse, toate acestea dând aripi ” violeților ” timișoreni.
Degeaba Dinu Donca a” fiert ” pe marginea terenului....mintea copiilor din teren a rămas blocată, nimic nu le mai ieșea, așa că cei care au marcat au fost tot cei de la Poli și...tot în acel minut 8, dar din repriza a doua prin Pureca.
Dotații cu fanioane mari violete, părinții timișorenilor i-a purtat pe val, singurele emoții  pe care le-au avut ieșind la iveală din minutul 24 al reprizei a doua când, Ekmekci a redus din handicap cu un șut plasat .
A fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii de a înscrie, dar jucătorilor UTA-ei le-a lipsit mereu inspirația de ultim moment a acțiunilor.
Brigada de arbitri alcătuită din bihorenii Andrei Pirtea, Cristian Gozman și Diana Ilie  a condus cu greșeli această partidă, cea mai evidentă fiind faza din minutul 55 când centralul nu a acordat un penalty arădenilor , la un henț clar comis în suprafața de pedeapsă a timișorenilor.
Ultimul meci al turului , al UTA-ei , se va dispuita sâmbătă de la ora10 la Simeria.
Iată lotul folosit de Dinu Donca în meciul cu Poli Timișoara:
Tirian, Boiț, Pele ,Valea, Popescu, Șerengău, Sarkozi, Vulturar, Babiciu, Ekmekci, Mihai, Branda, Urdaș, Ursu, Ristin, Ciubăncan și Martin

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite