Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV sărbătorită la Ghioroc Summer Fest

UAV sărbătorită la Ghioroc Summer Fest
Comentează 0

Cosmin Bahnean, fostul lider al studenților LSUV a primit distincția de Cetățean de Onoare al comunei.

A trecut vara și s-a încheiat o nouă ediție a Ghioroc Summer Fest. O ediție aniversară care marchează 10 ani de la prima ediție organizată de Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad pe celebra plajă arădeană. A fost sărbătoare la Ghioroc, pe plajă, cu multă lume, muzica bună și multă speranța pentru anul următor. „Este o bucurie să fim astăzi aici, la 10 ani de la prima ediție a Festivalului Ghioroc Summer Fest. A fost un început timid, dar încrezător, ne-am bucurat de sprijinul Primăriei Ghioroc și acum, acest festival este mândria studenților UAV și a comunei Ghioroc. Bravo pentru toți cei care au făcut ca acest eveniment să fie posibil”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Promisiuni speciale pentru oameni speciali

10 ani de colaborare între studenții UAV și Primăria Ghioroc, 10 ani în care s-au făcut remarcați doi dintre cei care erau liderii LSUAV, la primele ediții: Cosmin Bahnean, fost student al UAV, fost președinte al LSUAV și vicepreședinte al Uniunii Studenților din România pe Zona de Vest și Paul Boeriu,lider al LSUAV și vicepreședinte al Uniunii Studenților din România. „Am promis acestor tineri, acum 10 ani că dacă reușim să păstrăm acest festival timp de 10 ani, le voi acorda titlul de Cetățeni de Onoare ai Comunei”. Mă bucur că anul acesta îi pot oferi acest titlul unuia dintre cei doi, lui Cosmin Bahnean iar la anul, când Paul Boeriu va fi aici, îi voi înmâna și lui această distincție” a declarat primarul comunei, Popi Morodan Corneliu.

Cosmin Bahnean „Este o onoare pentru mine această distincțe, sunt mândru să fiu cetățean de onoare al acestei comune, care a devenit, casa mea de vară. Mulțumesc celor ne-au oferit încrederea lor, ne-au acordat sprijinul pentru a transforma un proiect de-o vară într-un festival anual, celebru deja pe plan național. Mulțumesc UAV pentru susținere! Mulțumesc Primăriei Ghioroc pentru colaborare și încredere! Mulțumesc echipelor LSUAV pentru munca și pasiunea pusă în acest festival”.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite