Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ţucudean a inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad, Aniroc Signature Hotel (FOTO)

A fost inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad. Aniroc Signature Hotel este situat pe strada Vasile Goldiș la numărul 5 și dispune de 73 de camere și șapte apartamente personalizate, care poartă numele unui sat, a unei comune, sau a unui oraș din județul Arad.

Ţucudean a inaugurat primul hotel de 5 stele din Arad, Aniroc Signature Hotel (FOTO)
Comentează 4

Oficiile de gazdă au fost făcute de proprietarul hotelului, George Țucudean, care le-a spus câteva cuvinte invitaților, înainte de a tăia panglica. „Am pus foarte mult suflet în acest proiect de când m-am lăsat de fotbal”, a mărturisit fostul atacant al echipei naționale.

Potrivit managerului Raul Rareș Duca, dezvoltatorii au pus accent  nu doar pe confortul oaspeților ci și pe protejarea mediului, optându-se ca energia termică utilizată la producerea încălzirii și a apei calde să fie pe biomasă cu o recirculare de gaze de ultimă generație. „30% din energia electrică necesară funcționării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, iar restul de energie provine din energie verde cu certificate de origine printr-un parteneriat încheiat cu Enel. Toate camerele beneficiază de aport de aer proaspăt și aer condiționat (cald și rece) pe toată durata anului”, susține Raul Rareș Duca.

Hotelul are un centru Spa (piscină, saună, jacuzzi), sală de fitness, o sală de conferințe și evenimente de aproximativ 200 locuri, un  restaurant interior de 80 de locuri, o terasă de 60 de locuri, dar și o parcare subterană de 40 de locuri. Având tot ceea ce trebuie să aibă un hotel de 5 stele, Aniroc Signature Hotel se adresează în principal clienților din zona de business, dar și altor categorii de oaspeți.

Mai trebuie spus că deși a fost inaugurat abia astăzi, hotelul a avut deja primii clienți, care s-au declarat foarte mulțumiți de serviciile oferite. „Familiile Țucudean și Cosma au dorit ca prin acest proiect să aducă plus valoare Aradului și să construiască ceva frumos pentru municipiu și județ”, a încheiat Raul Rareș Duca.

Galerie foto (84)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite