Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trupa Theater AMG – marea câștigătoare a Festivalului „Scena Talentelor”

Trupa de teatru – liceu – THEATER AMG a Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” din Arad a participat în zilele de 6-7 aprilie 2019 la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „Scena Talentelor” de la Râmnicu Vâlcea.

Trupa Theater AMG – marea câștigătoare a Festivalului „Scena Talentelor”
Comentează 0

După prima participare de anul trecut, când tinerii actori au obținut premiul I pentru spectacolul „O scrisoare pierdută” după I.L. Caragiale, iată că în acest an au convins juriul și publicul cu piesa „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu, obținând nu numai premiul I, dar și Trofeul Festivalului, acest spectacol fiind astfel considerat a fi cea mai bună performanță din tot festivalul, din toate secțiunile.

Tinerii actori, membri ai trupei sunt: Bianca BOTLUNG, Carina BOTLUNG, Simina BOTLUNG, Sebastian HAZOTĂ, Ecaterina POPI, Dariana STANA, Amina ȘTEFAN și Szilvia TALPAI. Regia spectacolului îi aparține d-nei prof. coordonator al trupei, Georgiana MARIA, care a obținut și o diplomă pentru merite deosebite.

„Ne bucurăm foarte mult că am reușit să convingem juriul și publicul festivalului, că am reușit să transmitem ceea ce noi am înțeles și aprofundat de-a lungul perioadei de pregătire. Este un spectacol greu, cu un mesaj puternic, dar tocmai acest lucru ne face să apreciem și să dorim să îl transmitem celor din sală, să îi facem să „trăiască” alături de noi.

Ne simțim onorați că autoarea textului, d-na Crista Bilciu, a ales să aibă încredere în noi și să ni-l încredințeze! Îi mulțumim! Sperăm să o putem întâlni personal, să ne vadă jucând „pe viu” acest spectacol” ne-a declarat d-na prof. Georgiana Maria, la întoarcerea în Arad.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite