Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

Nunta trebuie să fie un eveniment special din viața unui cuplu, această zi trebuie să fie foarte frumoasă, de neuitat. Pentru a asigura succesul acestui eveniment trebuie să se organizeze totul din timp, să se facă tot ce este necesar pentru această sărbătoare atât de importantă.

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă
Comentează 0

Dacă te vei căsători în acest an, probabil ești în căutarea unor tendințe actuale cu privire la stilul de nunți și rochii de mireasă care sunt apreciate în 2019.

Nunta rustică – decorațiuni simple, naturale și elegante

Acest stil de nuntă este la modă în anul 2019 și apreciat de cuplurile de îndrăgostiți care au hotărât să-și unească destinele. Atmosfera este minunată, idilică, nunta este organizată într-un cadru natural, frumos, relaxant, liniștitor.

Stilul rustic este romantic și elegant, mai ales dacă nunta este realizată într-o locație deosebită, undeva la munte, într-un peisaj minunat. Pentru decorul de nuntă din locația aleasă sunt recomandate culorile inspirate din natură, dar și culorile care nu se demodează niciodată – verde, alb și auriu.

Rochia de mireasă în stilul acestei nunți poate fi realizată din materiale naturale, ușoare și confortabile. Designerii au prezentat în acest an rochii foarte elegante, luminoase, atrăgătoare, din țesături fine, cu ornamente deosebite, strălucitoare.

Buchetul de mireasă poate fi din flori de câmp sau simplu cu trandafiri parfumați cum se potrivește unei nunți în stil rustic, în mediul rural.

Nunta în tonuri strălucitoare de auriu

Culorile metalice sunt apreciate în acest an, mai ales auriul și cuprul cu accente de roz-portocaliu. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru decorul de nuntă. Auriul este în tendințele modei, a devenit extrem de popular și este perfect pentru decorațiunile de nuntă cât și pentru rochia de mireasă. În acest an sunt în trend rochiile de mireasă din materiale aurii, care sunt decorate cu pietre semiprețioase și perle. Mireasa poate avea și o rochie clasică albă, foarte elegantă, pantofi aurii, iar pe cap un accesoriu de păr cum este coronița aurie.

Decorul opulent pentru nuntă poate include diferite obiecte aurii din metal și ornamente cu accente la fel de strălucitoare, cât mai frumoase. Tortul de nuntă poate fi cu 2-3 etaje în alb și auriu. Acesta poate fi ornat cu flori mici albe și trandafiri mari aurii.

Citeste mai mult pe tabu.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite