Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei indivizi urmăriţi general şi internaţional au fost depistaţi la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontieră Nădlac II-Csanadpalota au depistat în ultimele 12 ore trei cetăţeni pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, abandon familial şi fraudă fiscală.

Trei indivizi urmăriţi general şi internaţional au fost depistaţi la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 18.03.2018, în jurul orei 21:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Marian U., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Galaţi.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt care prevedea că are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

 

Azi dimineaţă, în jurul orei 04:00, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în judeţul Sibiu.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de abandon familial, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani.

 

Câteva ore mai târziu, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor la frontieră, cetăţeanul român Vasila U., în vârstă de 50 de ani, din judeţul Mehedinţi.

Cu ocazia realizării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile germane, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă fiscală.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor persoanelor şi au fost predate unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite