Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei pași simpli de urmat care îți vor asigura o grădina de vis

Amenajarea locuintei si a spatiilor adiacente reprezinta un capitol important pentru orice proprietar de locuinta avand in vedere ca, cu totii visam la o locuinta completa si la o gradina de vis, in care sa ne putem relaxa ori de cate ori simtim nevoia.

Trei pași simpli de urmat care îți vor asigura o grădina de vis
Comentează 0

Amenajarea unei gradini insa este de cele mai multe ori privita ca un proces complex, care presupune investitii numeroase si decizii care mai de care mai dificile. In realitate insa, lucrurile nu stau chiar asa avand in vedere ca astazi avem la indemana posibilitati multiple prin care ne putem amenaja gradinile, precum si numeroase ghiduri de la specialisti, care ne ofera sfaturi practice in acest sens. Unul dintre elementele cele mai importante ale unei gradini moderne este pavajul, fara de care cu dificultate  ne-am putea imagina cum ar arata astazi o gradina cu adevarat modernra.

Pavajele se pot regasi in momentul actual intr-o diversitate de-a dreptul uluitoare daca luam in calcul faptul ca pavajele pot avea astazi forme care mai de care mai interesante, diverse grosimi, dar si o paleta impresionanta de culori. Asadar, daca ne dorim o gradina colorata si plina de viata, vom putea obtine foarte simplu astazi acest lucru. Aceste pavaje Semmelrock sunt niste pavaje premium care s-au facut remarcate de-a lungul timpului prin calitatea lor deosebita, fapt pentru care sunt astazi unele dintre cele mai populare pavaje din intreaga lume.

 

Iata asadar 3 pasi simpli prin care iti poti amenaja o gradina de poveste, fara a investi sume colosale in acest sens.

Alege cele mai interesante pavaje.

Poate ca pavajele clasice ti se par mult prea comune si mult prea reci pentru o gradina, insa trebuie sa stii ca astazi ai posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de pavaje. Practic, daca iti doresti o gradina colorata si plina de viata, vei avea posibilitatea de a alege pavaje cu nuante foarte interesante de culori. Cromatica in cadrul unei gradini moderne este la fel de importanta precum este si cea din interiorul locuintei, astfel ca este important sa nu facem alegeri gresite. Nu uita, pavajele pot fi utilizate si pentru a delimita foarte bine spatiile din cadrul unei gradini.

 

Opteaza pentru solutii de iluminat.

O gradina moderna are nevoie in mod obligatoriu si de solutii de iluminat cat mai interesante avand in vedere ca nimic nu se compara cu o gradina bine iluminata in timpul serii. In momentul actual avem posibilitatea de a alege numeroase solutii de ilumimnat, de la cele clasice, pana la solutii de iluminat moderne, cu incarcare solara.

 

Nu neglija decoratiunile pentru gradina.

In cadrul unei gradini care se doreste a fi moderna, decoratiunile pentru exterior reprezinta un capitol pe care nu ar trebui sa il neglijam. Niste pitici pentru gradina, cateva jardiniere sau niste ghivece interesante pot reprezenta alegeri cat se poate de inspirate pentru a da gradinii o imagine moderna.

 

Alege gazon si planteaza pomisori.

Gazonul si pomisorii reprezinta sufletul unei gradini, astfel ca este mai mult decatt recomandat sa apelam la aceste elemente daca spatiul ne permite.

           

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite