Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19 au fost internați azi-noapte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad!

Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19 au fost internați azi-noapte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad!
Comentează 0

 

INFORMARE SCJU ARAD 04.08.2020
Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19 au fost internați azi-noapte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad! Este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 58, 73 respectiv 79 de ani. Pacienții au fost transferați la Arad, pe Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, deoarece la Hunedoara nu mai aveau suficiente locuri pentru pacienții care necesită terapie intensivă. Cei trei pacienți au și alte afecțiuni medicale printre care hipertensiune, obezitate, insuficiență cardiacă...
”Am fost contactați azi-noapte, în jurul orei 00.00 pentru a interna trei pacienți din județul vecin. Deocamdată avem locuri disponibile pe terapie intensivă deoarece, la nivelul spitalului am alocat, pentru pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2, atât Compartimentul ATI COVID-19 din Grădiște cât și Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, din incinta fostului Spital Municipal”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager Interimar SCJU Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite