Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei liberali candidează pentru a fi în capul listei pentru Consiliul Județean Arad

Trei liberali candidează pentru a fi în capul listei pentru Consiliul Județean Arad
Comentează 0

Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Arad transmite că, începând de astăzi, în cursa internă pentru desemnarea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, a intrat oficial și prim-vicepreședintele Adrian Țolea.

Astfel, liberalii arădeni vor alege, în ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Arad din 16 ianuarie, care dintre Iustin Cionca, Samuel Caba și Adrian Țolea, va fi candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. De asemenea, cel care va fi desemnat drept candidat se va afla pe primul loc pe lista de candidați la Consiliul Județean Arad.

Totodată, pe ordinea de zi a ședinței CJEx din 16 ianuarie, candidații pentru Consiliul Județean vor avea de prezentat un raport de activitate, raport care va face referire la situația din organizațiile liberale din județ, având în vedere că fiecare pretendent la funcția de consilier județean are în responsabilitate câte o zonă.

În aceeași ședință, liberalii arădeni vor stabili și care va fi componența echipei de campanie pentru alegerile locale din acest an.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide