Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Daniel Duruş: “Interimarul de la CJA împarte maşini şi funcţii”

Daniel Duruş: “Interimarul de la CJA împarte maşini şi funcţii”
Comentează 0

Consilierul judeţean Daniel  Duruş  spune că prima preocupare a preşedintelui interimar al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea, este de a parazita instituţia cu o clientelă politică. “Astfel, dânsul a cerut în cadrul comisiilor de specialitate prin referat alocarea unui autoturism cu cota de combustibil aferentă pentru unul dintre consilierii personali. Voi vota împotriva acestei propuneri în şedinţa de plen. Nu este normal ca în timp ce unii directori de instituţii subordonate sau departamente nu au maşini şi combustibil pentru a-şi face treaba, să alocăm resurse pentru consilierii preşedintelui interimar. Este inacceptabil modul în care preşedintele interimar solicită maşină şi benzină pentru un consilier personal, pe banii cetăţenilor judeţului Arad. Nu cred că un consilier personal trebuie să aibă la dispoziţie resurse pentru deplasări în ţară sau în străinătate, aşa cum solicită preşedintele interimar. Suspiciunea noastră este că aceste resurse vor fi folosite de activişti politici care vor face campanie electorală pentru PNL, folosind practic bani publici”, a spus consilierul judeţean Daniel Duruş.

În replică, liberalii spun că PNL Arad constată cu dezamăgire că pe Daniel Duruș îl preocupă mai mult soarta directorilor din subordinea Consiliului Județean și cu ce circulă aceștia, decât viața și nevoile cetățenilor județului Arad.

“Arădenii au primit astăzi încă o mostră de ipocrizie din partea acestui consilier județean care, în loc să ceară Guvernului, împreună cu ceilalți colegi ai lui din PSD și ALDE, să finalizeze pasajele Aradului, să demareze proiectul de intubare a Canalului Mureșel sau să găsească soluții pentru seceta care s-a abătut asupra recoltelor fermierilor, este preocupat de mijloacele de transport cu care circulă anumiți directori.

În cazul în care a uitat, îi reamintim domnului Duruș că, cetățenii care l-au votat, au făcut-o pentru a le reprezenta interesele și pentru a se zbate pentru nevoile lor, nicidecum pentru a reprezenta interesele unor grupuri sau ale unor partide”, spun reprezentanţii PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite