Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Treci peste controverse și acordă o șansă studioului de videochat

Treci peste controverse și acordă o șansă studioului de videochat
Comentează 0

Videochat-ul este un domeniu foarte controversat, multe persoane susținând că munca într-un studio de videochat este floare la ureche, modelele fiind plătite pentru „a nu face practic nimic”, lucru complet fals.

Dacă ai în vedere cariera de model în acest domeniu, trebuie să ai curajul și îndrăzneala de a trece peste aceste controverse și de a face un pas uriaș către independența ta financiară și viața la care ai visat dintotdeauna. Să nu crezi că acestea sunt doar vorbe și că, de fapt, în spatele anunțurilor de angajări în videochat se ascund lucruri și activități ilegale.

Un alt aspect foarte important de care trebuie să fii conștientă este faptul că acest domeniu este reglementat legal în România, accesul utilizatorilor români fiind restricționat pe site-urile pe care fiecare model se conecteaza.

 Angajări în videochat – de la veridicitatea anunțului până la interviu

Știm că îți dorești să obții cât mai repede independența care să îți aducă excursii de lux, posibilitatea de a beneficia de ședințe de înfrumusețare în centrele de spa wellness, de operațiile estetice mult dorite și chiar de mașina visurilor tale. Dar în goana după toate acestea, nu uita să acorzi o atenție foarte mare anunțurilor de angajări în acest domeniu și mai ales, modului de prezentare a studioului de videochat în care îți vei desfășura activitatea.

Depistarea anunțurilor false poate fi foarte dificilă, mai ales dacă te afli la început de drum. Cum toate promit aceleași lucruri, filtrarea celor mai bune și reale anunțuri se va face pe baza diferențierilor în ceea ce privește sinceritatea vocii din spatele acestora, adică cea a agenției. Aceasta nu trebuie să promită marea cu sare, venituri enorme încă din prima lună de angajare, căci valoarea recompenselor crește întotdeauna direct proporțional cu experiența.

O agenție sinceră îți va comunica deschis fiecare aspect legat de viitorul tău job, de condițiile salariale încă din cadrul primului interviu, oferindu-ți chiar și un tur al studioului, prezentându-ți câteva dintre camerele de care dispune. De asemenea, este important să primești din partea angajatorului lămuriri cu privire la orice întrebare ai avea, fără ca explicațiile să sune evaziv, cum ar fi „Despre asta vom discuta ulterior!”

Urmează o analiză logică în alegerea studioului de videochat: verifică, pe cât posibil, veridicitatea informațiilor oferite în anunț, informează-te apoi despre agenție și despre experiența ei pe piață și în cele din urmă, în proba interviului, nu uita să ceri toate detaliile de care ai nevoie, fără a-ți fi teamă să pui vreo întrebare. Toate acestea sunt valabile atât pentru job-urile de model, cât și pentru cele de traineri videochat. Pentru acestea din urmă, bărbații sunt însă excluși din calcul.

WOW Agency – partenerul sincer cu ajutorul căruia poți ajunge model de top în videochat

Referindu-ne la agențiile care își comunică deschis și sincer viziunea și modul de lucru, aducem în discuție WOW Agency. Având curajul de a schimba percepția lumii asupra industriei, afirmând deschis faptul că meseria într-un studio de videochat este perfect legală, echipa WOW mizează pe transparență încă de la prima interacțiune cu viitorul model și pe colaborarea deschisă cu acesta.

În cadrul WOW Agency specialiștii dețin în permanență controlul asupra site-urilor pe care modelele se autentifică, asigurându-le confidențialitate deplină și sentimentul siguranței certe. La fel ca în cadrul oricărui alt studio și la WOW Agency modelele au posibilitatea de a opta pentru categoria în care vor să își desfășoare activitatea: Adult sau Non-Adult, având sprijinul echipei indiferent de alegerea făcută.

Și pentru că depun toate eforturile pentru ca acestea să se simtă în largul lor, să capete și mai multă încredere în propria lor feminitate și în abilitățile lor comunicaționale, camerele în care își vor desfășura activitatea sunt decorate impecabil și dispun de toate facilitățile necesare pentru crearea unei atmosfere intime și primitoare, în care să dea frâu liber senzualității și feminității lor.

Dacă te interesează o carieră în domeniul videochat-ului, fie ca trainer, fie ca model, ai curajul pe care l-au avut și celelalte fete înaintea ta și aplică pentru un job cu adevărat WOW. Descoperă mai multe informații despre această agenție pe wow-agency.ro și cunoaște-i la un interviu. Spune da experienței WOW!


Scrie un comentariu

trimite