Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Transport agabaritic pe ruta PTF Nădlac II PTF – PTF Vama Veche

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunță că un transport agabaritic va tranzita țara în perioada  21.09.2020 – 23.09.2020.

Transport agabaritic pe ruta PTF Nădlac II PTF – PTF Vama Veche
Comentează 0

Transportul se va deplasa pe ruta: NĂDLAC II PTF – A1 – A11 – DN7 – CENTURA ARAD – DN7 – A1 – CENTURA SIBIU – DN1 – CENTURA BRAȘOV – DN1A – CENTURA PLOIEȘTI – DN1B – DN1D – URZICENI – DN2A – SLOBOZIA – DN2A – A4 – DN39 – VAMA VECHE PTF,  vehiculul transportând o confecție metalică.

„Lățimea maximă a vehiculului este 5,25 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, susțin drumarii.

 

                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite