Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TRAGEDIE ÎN BUCUREŞTI. Un elev s-a sinucis în cartierul Regie. S-a aruncat de pe un pod în Dâmboviţa

Tragedie fără margini în Capitală. Un elev de 17 ani s-a sinucis. El s-a aruncat de pe un pod din apropierea caminelor studenţeşti din Regie. Studenţii au sunat imediat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic să-i salveze viaţa.

TRAGEDIE ÎN BUCUREŞTI. Un elev s-a sinucis în cartierul Regie. S-a aruncat de pe un pod în Dâmboviţa
Comentează 0

Totul s-a întâmplat la miezul nopţii. Înainte de a face gestul extrem, tânărul a vorbit la telefon, s-a urcat pe pod şi s-a aruncat în apă.

"Stăteam pe o bancă, foarte aproape de pod şi pur şi simplu... la început doar am auzit, şi m-am uitat în apă şi am văzut mulţi bulbuci şi un om care dădea din mâini. Era singur", a declarat un martor la tragedie. 

Telefonul elevului a rămas pe bancă şi a fost găsit ulterior de poliţişti. "Am auzit de un telefon lăsat pe o bancă, pe undeva, care suna încontinuu", a mai spus martorul. Alertat de poliţişti, tatăl băiatului a venit într-un suflet la faţa locului.â

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut totul.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite