Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragedie cumplită pe şoseaua Arad - Timișoara: doi morţi şi trei răniţi

Accident extrem de grav, miercuri după-masă, pe drumul care leagă Timișoara de localitatea Orțișoara. Două mașini s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

Tragedie cumplită pe şoseaua Arad - Timișoara: doi morţi şi trei răniţi
Comentează 0

Accidentul s-a petrecut pe drumul care duce de la Timișoara spre Orțișoara, miercuri. Două autoturisme, un Audi și un Opel Tigra, au intrat în coliziune frontală și au ajuns în afara carosabilului, pe câmp.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliție, ambulanță, pompieri și descarcerare. Din cele două autoturisme grav avariate au fost scoase 5 victime. Două dintre acestea, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viața. Alte trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

Traficul rutier este oprit pe DN69 Timişoara – Orţişoara, la kilometrul 14, din cauza acestui accident. Până la reluarea traficului, poate fi folosită ruta ocolitoare DJ692 – Sânandrei – Carani – DC39.

Update, începând cu ora 19:20, în județul Timiș, traficul rutier a fost reluat pe DN69 Timișoara - Orțișoara, la kilometrul 14.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite