Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trafic restricționat pe teritoriul Ungariei pentru camioane

Autorităţile de frontieră din Ungaria au adus la cunoştinţă faptul că în acest sfârșit de săptămână, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.

Trafic restricționat pe teritoriul Ungariei pentru camioane
Comentează 0

Circulaţia pentru acest tip de vehicule se va derula după următorul program:

Intervalul orar (ora României)

Trafic autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone

19.05.2024, intervalul orar 07.00 - ora 23.00

Restricţionat

 

 

20.05.2024, intervalul orar 07.00 - ora 23.00

Restricţionat

 

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de  20.05.2024 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Restricţiile NU se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

În aceste intervale de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).

 


Scrie un comentariu

trimite