Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trafic restricționat pe Calea Radnei; se schimbă conductele de apă

Compania de Apă anunță că lucrările executate pe Calea Radnei în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, avansează către intersecţia cu strada Renaşterii.

Trafic restricționat pe Calea Radnei; se schimbă conductele de apă
Comentează 0

„Aceste lucrări constau în excavaţii pentru introducerea conductelor din fontă ductilă şi execuţia căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului. Lucrările se desfăşoară pe banda de parcare şi necesită restricţionarea accesului pe banda întâi, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă”, susțin reprezentanții Companiei de Apă.

Potrivit acestora, a mai fost deschis un front de lucru pentru lucrările la reţeaua de apă din municipiu. Acesta se află în sectorul median de pe Bulevardul Revoluţiei, tronson Crişan – I.C. Brătianu.

„Lucrările urmează un program de lucru de luni până vineri, interval orar 08:00-16:00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 01 /14.02.2020, emisă de Consiliul Judeţean Arad. În ceea ce priveşte aspectele rutiere, şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare însoţite de panouri de avertizare.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi are ca termen de execuţie o perioadă de 12 luni, urmate de o Perioadă de Notificare a Defectelor de 24 de luni. Contractul prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Corbului, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni, Milcov, I.C. Brătianu, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos,  B-dul. Revoluţiei şi Calea Iuliu Maniu.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/, mai susțin reprezentanții Companiei de Apă.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite