Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Totuşi, diferenţă de valoare: CS Avram Iancu - CSM Bistriţa 14-51

Tinerele handbaliste de la CS Avram Iancu au fost victime sigure în duelul cu mult mai experimentata echipă a CSM-ului din Bistriţa. 

Totuşi, diferenţă de valoare: CS Avram Iancu - CSM Bistriţa 14-51
Comentează 0

Minutele de start au fost fulminanante din partea fetelor lui Helmuth Bernhardt, după care, din exces de zel arbitrele duelului, întărâtate de antrenorul echipei oaspete, au eliminat-o pe Lucuşa, şi apoi au destabilizat şi aşa fragila construcţie arădeană. Iar de aici bistriţencele, clar favorite la promovare, cu jucătoare de 33 sau 41 de ani, au făcut diferenţa. Degeaba a strigat de pe margine la elevele sale antrenorul Berhardt, pentru că psihic, şi apoi valoric, arădencele nu au făcut faţă duelului. 

S-a terminat: CS Avram Iancu - CSM Bistriţa 14-51. "A fost o diferenţă clară de valoare. Dar învăţând să pierzi, înveţi să câştigi. Noi am plecat la drum să construim, apoi vom vedea. Avem mult de muncă", a spus Helmuth Bernardt. Acesta a utilizat un lot format din: Meszaros, Ionoi -  Popescu, Lucuşa 1 gol, Coca 1, Tibai 1, Anghelina 4, Beleiu 1, Barti 3, Ţucudean 3, Moldovan, Vâlcan, Lupan. În etapa următoare CS Avram Iancu joacă la Deva.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite