Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Toţi vecinii au auzit-o când făcea sex. Ce s-a întâmplat apoi pare o scenă de film!

Toţi vecinii au auzit-o când făcea sex. Ce s-a întâmplat apoi pare o scenă de film!
Comentează 0

O tânără din Statele Unite ale Americii va trebui să ispăşească o pedeapsă cu închisoarea dintr-un motiv incredibil: a făcut prea mult zgomot în timpul partidelor de sex.

De doi ani, vecinii Amandei Warfel s-au plâns încontinuu că sunt deranjaţi de ţipetele şi gemetele pe care tânăra le scoate în timpul partidelor de sex. Oamenii au încercat iniţial să rezolve totul amiabil şi au rugat-o pe americanca de 25 de ani să încerce să fie mai puţin zgomotoasă. Aceasta din urmă nu a primit bine "sfatul", ba chiar s-ar fi ambiţionat să ţipe şi mai tare, scrie Cosmpolitan.

Aşadar, în cele din urmă, Tanya Saylor, una dintre vecinele Amandei, a depus plângere la Poliţie. Femeia a explicat că soţul ei suferă de cancer în stadiu terminal şi are şi cinci copii, astfel că familia ei trece printr-o perioadă prea stresantă ca să mai suporte şi lipsa de bun simţ a tinerei de vizavi.

Spre surprinderea tuturor, odată ajunsă în faţa instanţei, Amanda Warfel nu a negat nimic şi a pledat vinovată. Ea a fost condamnată la 90 de zile de închisoare.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite