Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tot ce trebuie să știi despre o priză încorporabilă în blat

Consumatorii sunt din ce în ce mai exigenți atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriei, cu privire la finisajele alese. Atunci când renovează și amenajează o bucătărie așteaptă ca aceasta din urmă să fie...perfectă. Prizele și cablurile pot fi uneori un veritabil coșmar. Din acest motiv, îți recomandăm să ascunzi prizele electrice ori de câte ori acest lucru este posibil pentru a raționaliza designul bucătăriei tale.

Tot ce trebuie să știi despre o priză încorporabilă în blat
Comentează 0

Să lași prizele și cablurile afară nu este o opțiune potrivită. De aceea, cea mai potrivită soluție este aceea de a opta pentru o priza blat.

Prize ascunse pentru o bucătărie impecabilă

Iată câteva sfaturi și idei pentru a integra într-un mod transparent prizele electrice în designul bucătăriei tale.

Instalează prize retractabile

Dacă îți place ideea de a avea prize care să nu fie vizibile atunci când nu ai nevoie de ele, prizele retractabile reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine. Cere-i electricianului tău să instaleze în bucătăria ta prize retractabile care se pot deschide sau se pot de detașa de insula din bucătărie sau dintr-un dulap mai jos. Această opțiune este din ce în ce mai populară în rândul persoanelor care caută o priza incorporabila pentru bucătărie însă, cel mai bine este să o alegi atunci când ai în vedere renovarea bucătăriei.

Soluția ideală de prize pentru o insulă de bucătărie

Insulele de bucătărie, barurile sau alte extensii design dintr-o bucătărie modernă sunt ancorate în noile standarde de creare a bucătăriilor actuale. Prizele încorporabile vor îndeplini nevoile funcționale dintr-o bucătărie, păstrând totodată armonia estetică a bucătăriei.

Care sunt avantajele oferite de o priză încorporabilă în blat?

Oferă un grad ridicat de funcționalitate pentru o bucătărie de mai mici dimensiuni;

Nu mai este necesar să folosești prelungitoare sau să așezi electrocasnicele în locuri mai greu accesibile din bucătărie din simplul motiv că acolo există o priză.

Este practic invizibilă. Această priză nu este vizibilă, nu se vede în bucătărie. Asta deoarece este acoperită. Pentru asta, se folosește, fie o bucată de material identică cu cel din care este realizat blatul de bucătărie, fie se folosește un capac cu care priza încorporabilă vine la pachet.

În funcție de modelul de priză încorporabilă ales, la o singură priză există posibilitatea de a conecta mai multe aparate electrocasnice, chiar și unele dispozitive mobile, doarece există modele care sunt dotate cu USB.

Prizele încorporabile sunt ergonomice și prezintă un design menit să înfrumusețeze bucătăria.

Drept urmare, folosirea unei prize încorporabile în blat înseamnă inovație și siguranță într-o bucătărie modernă. Este un dispozitiv practic care transformă o bucătărie clasică într-una modernă. Vine cu un plus de funcționalitate care nu poate decât să te convingă, pe tine ca utilizator, că reprezintă cea mai bună alegere în termeni de siguranță, confort și spațiu practic.


Scrie un comentariu

trimite