Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Topul Firmelor - 2022 la Expo Arad

Topul Firmelor - 2022 la Expo Arad
Comentează 2

În seara zilei de vineri, 21 Octombrie, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad a organizat la Expo Arad Internațional TOPUL FIRMELOR - 2022, adică o festivitate unde au fost premiate cele mai importante 500 de companii din Județul Arad.

Ajunsă la cea de a XXIX ediție GALA mediului de afaceri arădean ”este amenajată într-un mediu exclusivist și este dedicată oamenilor de afaceri și managerilor care au obținut cele mai bune rezultate în anul financiar 2021.”

Dar iată un succint rezumat al Topului Firmelor din acest an, prezentat de către ing. Gheorghe Seculici, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad:

    ”Invitat special este dl. Mihai Daraban, președintele Camerei Naționale de Comerț (căruia îi mulțumesc pentru parteneriatul cu Aradul și pentru prietenia sa)!

Economia Aradului, deși anul este greu, are un bilanț pozitiv. Șomajul este de 1%, exporturile sunt stabile, noi investitori continuă să se stabilească la Arad. Crește componenta logistică a județului, prin realizarea unor investiții în spații de depozitare, ale celor mai mari jucători europeni din domeniu. Cele trei terminale intermodale din județ cresc ca afaceri și ca amploare.
   Avem 23.000 de firme active din județ, din care două treimi sunt cu capital românesc.
Aceste rezultate se datorează mediul de afaceri care este puternic fiindcă este condus de oameni de afaceri puternici.
Județul Arad are în lucru investiții publice de peste 5 miliarde de euro, iar o mare parte din acești bani se întorc în economia locală. Prin această administrație antreprenorială, administrația Aradului susține mediul de afaceri, contribuie la crearea locurilor de muncă și la stabilitatea investițiilor, în special în zona construcțiilor.”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite