Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top 3 colțare la modă în 2023

Atunci când ne gândim la confortul locuinței, fiecare persoană încearcă să-l maximizeze și totuși să eficientizeze spațiul pe care îl are la dispoziție. Acesta este principalul motiv pentru care colțarele sunt o opțiune atât de populară în amenajările interioare. Totuși, din dorința de a păstra amenajarea interioară în pas cu ultimele tendințe, astăzi vom discuta despre top 3 colțare la modă în 2023. 

Top 3 colțare la modă în 2023
Comentează 0

1. Colțarul extensibil Black Ares 

Colțarul extensibil Black Ares este un mobilier elegant și modern, perfect pentru a crea o zonă de relaxare confortabilă într-un living sau o cameră de zi. Acesta are o dimensiune generoasă de 313 cm lungime, 82 cm lățime și o înălțime potrivită pentru a oferi un confort sporit fiecărui membru al familiei.

Designul colțarului Black Ares este realizat într-o formă de L, fiind potrivit pentru a fi amplasat într-un colț al încăperii sau chiar central, în funcție de preferințele personale, dar și de spațiul disponibil în living. Colțarul este disponibil pe culoarea neagră, care se potrivește cu majoritatea decorațiunilor interioare și este asociată cu un simbol al eleganței. 

Colțarul este tapițat cu material textil de înaltă calitate, oferind astfel un confort ridicat atunci când este folosit, dar și din punct de vedere al întreținerii. Totodată, poate găzdui până la 5 persoane și poate fi extins cu ușurință. 

2. Colțarul Extensibil RIO Green

Verdele Royal este o culoare vibrantă și îndrăzneață, care poate fi utilizată pentru a aduce o notă de prospețime și originalitate în orice încăpere. Pe lângă designul aparte care poate fi ușor integrat în orice design interior, de la minimalist sau contemporan până la rustic, colțarul RIO Green cu 4 locuri este o alegere excelentă pentru cei care caută un mobilier confortabil și practic pentru a-și decora livingul.

Din punct de vedere al dimensiunilor, colțarul în formă de L oferă un grad sporit de confort măsurând: 274 cm lungime, 83 cm lățime. Totodată, este extensibil și îți oferă mai mult spațiu de relaxare atunci când ai nevoie. 

Colțarul RIO Green se remarcă prin stilul său modern și rafinat, oferind o notă de eleganță în fiecare decor interior. Așadar, dacă dorești să aduci o culoare vibrantă în living, este un plus din orice punct de vedere. 

3. Colțarul extensibil Erato Navy

Dacă ești în căutarea unei alternative mult mai practice, atunci colțarul Erato Navy este soluția potrivită. Pe lângă modelele prezentate anterior, acesta beneficiază de spațiu de depozitare, fiind ideal pentru încăperile cu dimensiuni reduse. 

Din punct de vedere al confortului, este tapițat cu material textil de înaltă calitate, rezistent și totuși ușor de curățat și întreținut.  Cu o dimensiune de 278 cm lungime și 76 cm lățime, acest colțar este perfect pentru a găzdui până la 4 persoane, fiind ideal pentru familii sau pentru a primi oaspeți. Modern, funcțional și extensibil, colțarul extensibil Erato Navy este o investiție pentru a-ți amenaja locuința cu stil și confort. 

Mai mult confort la un preț mai mic

Toate produsele prezentate în acest articol fac parte din gama Glasspandoor și beneficiază de reduceri de până la 50%. Așadar, dacă a venit momentul să decorezi locuința după ultimele tendințe în 2023, acum o poți face la un preț mult mai mic! 

În plus, știm că fiecare locuință are personalitatea ei, de aceea, realizăm produsele pe comandă, după dimensiuni dorite de tine și cu tapițeria în nuanța în care consideri că se integrează cel mai bine în locuința ta! 

Concluzie

În concluzie, colțarele sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să optimizeze spațiul dintr-o încăpere și să creeze o zonă de relaxare confortabilă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și materiale și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice decor interior. Cu toate acestea, este important să iei în considerare dimensiunile și necesitățile specifice ale fiecărei camere înainte de a alege un model de colțar.

Articole asemanatoare