Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Toată lumea e obsedată de această imagine cu Melania Trump! Detaliul care confirmă că își urăște soțul

Super Bowl este unul dintre evenimentele sportive favorite ale americanilor, dar internauții și-au concentrat atenția asupra unul alt lucru. Nu este vorba despre trimful răsunător al echipei New England Patriots sau despre concertul incredibil oferit de Lady Gaga, ci de soția proaspătului președinte american Donald Trump (70 de ani).

Toată lumea e obsedată de această imagine cu Melania Trump! Detaliul care confirmă că își urăște soțul
Comentează 0

Prima Doamnă a Americii pare să ofere, ori de câte ori „iese în lume” alături de soțul ei, o imagine sumbră. Melania Trump (46 de ani) pare crispată și tristă. Pare că aceasta nu-și dorește să fie acolo.

melania trump

Internauții cred că Melania Trump trebuie „salvată”

Foto: Twitter

Nu e pentru prima oară când Melania Trump este ironizată. La inaugurarea soțului ei în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, fostul manechin a avut expresia unui „ostatic”, relatează The Independent. De aici a pornit și hashtag-ul devenit viral #freeMelania („Salvați-o pe Melania”). Mai mulți experți în limbaj corporal au descifrat comportamentul cuplului prezidențial, precizând că astfel de gesturi ar putea fi unul din semnalele unei relații nefericite. 

Sursa click.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide